Brody professzor a kutya allergia ellenszerét kutatja hosszú évek óta. A macskák célja, hogy megakadályozzák az ellenszer elkészültét. De a doki az egyik nap áttörést ér el és ezzel a macskák terve is változik némiképp. Megakarják szerezni az ellenszert és azt a kutyák ellen akarják fordítani. Az újjonc kutya-ügynök Lou feladata lesz, hogy megakadályozza a macskák tervét.

A CGI egész szépre sikeredett, pedig egy közel 10 éves filmről van szó. Jeff Goldblum szórakoztató a kissé szeleburdi tudós szerepében, a film másik főszereplője Elizabeth Perkins olyan semmilyen, a két főszereplő fiát alakító Alexander Pollock pedig egyenesen borzalmas és rém idegesítő. Nem szeretem a macskákat, de most mégis őket kedveltem meg jobban (persze csak a filmben). Mr. Csingiling és a talp mancs nyaló barátja messze a film legjobb karakterei. A Kutyák és Macskák egy kissé buta, de hellyel-közzel látványos és szórakoztató film. 50%.

9 év után, 2010 Július 30-án pedig jön a folytatás: Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidfilmkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr531623068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása